Om Luceart.se

Om Luceart.se

Luceart.se är ett ypperligt exempel på ren och skär passion för belysning, moderna möbler och uttrycksfulla konstverk, och vårt huvudfokus är främst riktat mot det förstnämnda; belysning. Inget påverkar upplevelsen av ett rum så mycket som ljus. Ljus är design, ljus är arkitektur, ljus skapar känslor och ljus är kärnan till ett levande och inspirerande rum.

Vårt utbud av armaturer är symbolen för design, funktionalitet och naturligtvis kvalitet. Luceart.se erbjuder det främsta sortimentet på marknaden, vilket i sig är noga selekterat för att hålla högsta klass. Med över 2 000 designlampor, 4 000 tavlor och ett mindre utbud exklusiva möbler, erhåller vi de absolut finaste och mest eftertraktade produkterna i branschen.

Vi på Luceart.se är stolta över att kunna erbjuda dig det fulländade, det som passar perfekt in i ditt hem och i ditt hjärta. Riktigt hantverk och design är känslan du först nås av när du står med armaturen, möbeln eller konstverket i ditt hem, därför erbjuder vi våra kunder ett helt års ångerrätt! Det är viktigt för oss att veta att köpet känns rätt och att slutresultatet är det våra kunder hade föreställt sig, så för oss är den generösa ångerrätten ett givet sätt att ge kunden trygghet.

Med branschens mest generösa villkor, och medarbetare med hög expertis ser vi fram emot att vara den kräsne designälskarens föredragna partner. Luceart.se är ren kärlek till dig som, liksom oss, har en stor passion för heminredning och design.

Hjärtligt välkommen önskar vi på Luce Art Scandinavia AB.