Leveransvillkor

Leveransvillkor

Fraktkostnad

På Luceart.se är det alltid fri frakt. Vi bjuder alltid på frakten, oavsett värdet på din order eller antalet produkter du beställer.

Leveranssätt

Vid leverans av varor använder vi oss huvudsakligen av GLS, Schenker eller DHL, beroende på vårt val av leverantör och mottagares geografiska position. Skrymmande kollin levereras direkt till hem till angiven leveransadress. Mindre kollin aviseras för uthämtning hos det lokala postombudet. Alla varor som lämnar Luceart.se är försäkrade och väl emballerade för att undvika transportskador, samt för att du skall få en så fräsch vara som möjligt.

Leveranstid

Beräknad leveranstid varierar och står att läsa i varje produktbeskrivning. Vid köp av flera varor med olika leveranstid, skickas oftast allting tillsammans vid det senast planerade leveransdatumet. I vissa fall delas leveransen upp och eventuella merkostnader för detta betalas av Luce Art Scandinavia AB. Så snart en vara lämnat Luceart.se och är på väg till dig skickar vi en bekräftelse via e-post.

Vi gör allt som står i vår makt för att leverera din order enligt utlovad leveranstid eller tidigare. Om en vara avviker mot den utlovade leveranstiden och det uppstår leveransförsening meddelar vi dig detta genom e-post.

Det kan även finnas tillfällen som gör det omöjligt för oss att fullfölja din beställning exempelvis då vår leverantör inte kan fullfölja sitt åtagande mot oss. Vi meddelar dig då detta genom e-post så fort som möjligt.

Outlösta paket

För paket som inte löses ut förbehåller sig Luce Art Scandinavia AB rätten att fakturera kunden för fraktkostnad, returfrakt och hanteringskostnader med totalt 350 kr inklusive moms. Vid tungt eller skrymmande gods tillkommer även kostnad enligt aktuell frakttabell.

Transportskador

Alla paket som skickas ut från oss är försäkrade. Är paketet skadat när du får det, anmäl det genast på platsen. Skulle du upptäcka en skada på innehållet efter du öppnat paketet, vänligen kontakta vår kundtjänst omgående. Skicka ej tillbaka skadat gods innan du varit i kontakt vår kundtjänst!